DETAILED NOTES ON خبرگزاری سلامت

Detailed Notes on خبرگزاری سلامت

Detailed Notes on خبرگزاری سلامت

Blog Article

اگر شما یا فرزندتان بیشتر از یکی از علایم زیر را دارید، فورا آن را با پزشک خود در میان بگذارید: تشنج، کاهش ادرار، دهان خشک، تشنگی شدید، ضربان قلب نامنظم، کاهش اشتها، تغییرات خلق و خو، درد یا گرفتگی عضلانی، حالت تهوع، استفراغ، بی حسی یا مور مور شدن دست ها، پاها یا لب ها، تنگی نفس یا خستگی و ضعف غیر معمول. داروهای دیگر را تا زمانی که در مورد آن با پزشک خود صحبت نکرده اید، مصرف نکنید. این داروها شامل داروهای تجویزی یا غیر تجویزی (داروهای بدون نسخه) می شوند که برای کنترل اشتها، آسم، سرماخوردگی، سرفه، تب یونجه یا مشکلات سینوس ها و مکمل های گیاهی یا ویتامینی به کار می روند. عوارض جانبی اسپری سالبوتامول


خبر سلامتی

چرا دارورسانی درب منازل به تاخیر افتاد/ وجود اطلاعات محرمانه محققان هشدار می دهند؛

کشف «قدیمی‌ترین» رسید فروش جهان؛ لوحی ۳۵۰۰ ساله به خط میخی

امتیاز بالای ۱۰نفر برای تصدی وزارت بهداشت/ ۲زن بین گزینه‌ها

روز جهانی بدون دخانیات؛ سیگاری‌ترین کشورهای دنیا کدامند، جایگاه ایران کجاست؟

فرآورده چربی سوز جلبک و بلوبری غیرمجاز است روابط عمومی سازمان غذا و دارو نسبت به فرآورده لاغری غیرمجاز چربی سوز جلبک و بلوبری هشدار داد. نیکنام تاکید کرد؛

پیشنهاد ۱۰نفر از گزینه‌های وزارت بهداشت به شورای راهبری

یک مطالعه گسترده عوامل مرتبط به سبک زندگی و سلامتی را برای نخستین بار در این‌باره کشف کرد.

دارو را تا زمان استفاده، داخل پاکت های فویلی نگهداری کنید. آن را در دمای اتاق و دور از گرما و نور مستقیم قرار داده و از یخ زدگی محافظت کنید. ویال های باز نشده این دارو را در دمای اتاق، و به دور از گرما و نور مستقیم نگهداری کرده و آن را از یخ زدگی محافظت کنید. یک ویال باز باید فورا استفاده شود. دارو را در ظرف های دربسته، در دمای اتاق، به دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگهداری کنید. و از یخ زدن آن جلوگیری نمایید. آن را از دسترس کودکان دور نگه دارید. داروهای تاریخ مصرف گذشته یا داروهایی که دیگر مورد نیاز نیستند را نگه ندارید. از متخصص مراقبت های بهداشتی بپرسید که چگونه داروهایی را که لازم ندارید دور بریزید.

بسیار مهم است که پزشک، روند بهبود شما یا فرزندتان را طی ویزیت های منظم بررسی کند. این کار به پزشک این امکان را می دهد که ببیند آیا دارو موثر بوده است یا نه و همینطور هر گونه عوارض ناخواسته را بررسی کند. این دارو را نباید به همراه دیگر داروهای استنشاقی مشابه مصرف کرد. مثل ایزوپروترنول (ایزوپرل)، لیو آلبوترول (زوپنکس تی ام)، متاپروترنول (آلوپنت)، پیربوترول (ماکسیار) یا تربوتالین (برتایرا).

آیا کشیدن یک تا دو نخ سیگار در روز «بی‌ضرر» است؟ سیگار الکترونیک چطور؟

موارد ابتلا به سرطان پروستات در سراسر جهان تا سال ۲۰۴۰ دو برابر می‌شود

این دارو متعلق به دسته ای از داروها به نام برونکودیلاتورهای آگونیست بتا۲-آدرنرژیک است. این دارو تا ۶ تا ۱۲ ساعت به شل شدن عضلات راه هوایی کمک می کند.

دیروز ۱۲:۱۵ معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اعلام کرد

Report this page